Bioresonantie

Alles heeft een specifieke frequentie de huid, elk orgaan, elke cel, en daarin heeft weer elke molecuul weer een specifieke trilling

Wat is bioresonantie? Alles in het universum bestaat uit energie. Geluid, licht, straling, elektromagnetische velden, elektriciteit, fysieke materie, ons lichaam, etc. Het zijn allemaal vormen van energie die trillen met een specifieke frequentie. De sterkte van die frequenties bepaalt of we de energie al dan niet kunnen zien, horen of voelen. Alles heeft een specifieke frequentie: de huid, elk orgaan, elke cel, ons bindweefsel, elke vloeistof en daarin heeft weer elke molecuul een eigen trilling. Alles is op elkaar afgestemd.

Met bioresonantie meet ik welke lichaamseigen frequenties verstoord zijn. In een volgende stap worden de juiste frequenties aangeboden zodat resonantie optreedt en lichaam en geest weer in de eigen optimale trilling komen en klachten verdwijnen. Het kan worden ingezet bij uiteenlopende lichamelijke en psychische klachten, chronische en acuut. Met bioresonantie kan tevens achterhaald worden welke factoren een rol spelen in het ontstaan van de klachten.

Alles heeft een specifieke frequentie de huid, elk orgaan, elke cel, en daarin heeft weer elke molecuul weer een specifieke trilling

Bioresonantie is een pijnloze behandeling zonder bijwerkingen en naast volwassen ook geschikt voor kinderen, baby’s en dieren. Het proces gaat altijd gepaard met een mate van ontgifting via de uitscheidingsorganen en het is van belang deze goed te ondersteunen door voldoende zuiver water te drinken. Tijdens de behandeling worden de frequenties in een individuele homeopathische verdunning op een vloeistof gezet. Je krijgt dit middel mee om gedurende een aantal weken in te nemen. Dit ondersteunt het genezingsproces. De combinatie van bioresonantie met de andere behandelingen werkt versterkend.

Heb je nog vragen? Kijk bij de meestgestelde vragen over bioresonantie.

De Rayocomp PS 1000 polar meet welke lichaamseigen frequenties verstoord zijn.
De Rayocomp PS 1000 polar meet welke lichaamseigen frequenties verstoord zijn.

Wat meet het bioresonantie-apparaat?

Voor mijn praktijk heb ik gekozen voor de Rayocomp PS 1000 polar. Dit bioresonantie-apparaat meet onder andere het volgende:

Fysiologie & pathologie van cellen, weefsels, organen en orgaansystemen, zoals spijsverteringsorganen, hormoonregelsysteem, immuunsysteem etc.

Chakra’s & meridianen.

Elektromagnetische straling en geopathische belasting.

Zuur-base balans.

Vitamines & mineralen, vetzuren, enzymen & aminozuren.

Schadelijke stoffen zoals zware metalen en pesticiden.

Virussen, bacteriën, schimmels, wormen en parasieten.

Etc.

Menu