Workshop en webinars voor een gezonde en vitale leefstijl

Stéphanie Floor is natuurgeneeskundig therapeut en geeft workshops voor medewerkers over een gezonde leefstijl.

Sinds ik zelf ontdekt heb, hoe heerlijk het is om lichaam en geest op orde te hebben, wil ik niets liever dan andere mensen dit ook te laten ervaren. Als natuurgeneeskundig therapeut geniet ik er daarom enorm van om mensen te helpen om gezond en energiek te worden, om lekker in hun vel te zitten.

Dit doe ik niet alleen dagelijks in mijn praktijk, ook in workshops bij bedrijven en online talks deel ik graag mijn kennis en ervaringen over een gezond en vitaal leven. Bijvoorbeeld over voeding of beweging, of hoe je aan je mentale gezondheid kunt (blijven) werken. Een ook wáárom dit allemaal nou zo belangrijk is. Dus op een laagdrempelige manier uitleg krijgen inclusief allerlei praktische tips.

Voor bedrijven die aandacht willen geven aan de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers is mijn Boost Your Health-workshop een goede optie. Want mensen die lekker in hun vel zitten en zich op hun plek voelen, zijn gelukkiger, energieker én productiever. Slim dus om gezondheid en vitaliteit te stimuleren en hierin te investeren.

In mijn workshops staan drie pijlers centraal: lichaam, geest en voeding. Met bijvoorbeeld de volgende thema’s:

• Gezonde keuzes (blijven) maken: de nut en noodzaak ervan in onze huidige maatschappij.
• Voeding: gedetailleerde informatie en praktische tips hoe je door je voedingspatroon en je eetmomenten aan te passen dagelijks meer energie zult ervaren.
• Quickstart voor beweging: welke dingen kun je vanaf vandaag makkelijk en snel aanpassen als het gaat om beweging.
• Quickstart voor je mentale gezondheid: welke dingen kun je vanaf vandaag makkelijk en snel aanpassen als het gaat om je mentale gezondheid.
• Slaap en bioritme: zeer belangrijke factoren voor je gezondheid. Hoe zorg je voor goede nachtrust? Wat doet een bioritme met je?

De duur van een workshop is in overleg. Het kan een dagdeel zijn (3 uur) of een hele dag (6 uur), afhankelijk van het aantal thema’s (alles is maatwerk!). De workshop is geschikt voor zo’n 10-20 personen. Bij voorkeur met een gezonde lunch in de middag met veel goede vetten, eiwitten en weinig snelle koolhydraten.

Interesse? Neem dan contact met mij op voor meer informatie.

Gezonde en vitale medewerkers

Stéphanie Floor is natuurgeneeskundig therapeut en geeft workshops voor medewerkers over een gezonde leefstijl.

Veel werkgevers zetten tegenwoordig in op duurzame inzetbaarheid. Niet verwonderlijk, want medewerkers die lekker in hun vel zitten en zich op hun plek voelen, zijn gelukkiger, energieker én productiever. Het is daarom slim om als onderdeel van goed werkgeverschap de gezondheid en vitaliteit van je medewerkers te stimuleren en hierin te investeren. Niet alleen vanwege de bedrijfsresultaten en om personeel te behouden (en aan te trekken), ook omdat we ons steeds meer realiseren dat een vitaal leven een kostbaar goed is en dat werkgevers daarin een belangrijke rol spelen. Hier kan ik bedrijven bij helpen.

Als natuurgeneeskundig therapeut geef ik Boost Your Health-workshops over een gezonde leefstijl, gericht op medewerkers. Denk aan voedings- of bewegingsadvies of hoe je aan je mentale gezondheid kunt (blijven) werken. Het zijn laagdrempelige workshops, waarin ik uitleg geef over een gezonde en vitale leefstijl en mensen praktische tips kan geven.

De duur van de workshop is in overleg net zoals de groepsgrootte. Het kan een dagdeel zijn (3 uur) of een hele dag (6 uur), afhankelijk van het aantal thema’s dat aan bod komt en wat de specifieke wensen zijn. De workshop is geschikt voor zo’n 10-50 personen. Bij voorkeur met een gezonde lunch in de middag met veel goede vetten, eiwitten en weinig snelle koolhydraten.

Interesse in een inspirerende workshop? Neem dan contact met mij op voor meer informatie.

“Gezondheid is een weerspiegeling van je hele systeem; lichaam, leefstijl, omgevingsfactoren en je gedachten en emoties.”

“Gezondheid is een weerspiegeling van je hele systeem; lichaam, leefstijl, omgevingsfactoren en je gedachten en emoties.”

Boost your Health

Een gezonde leefstijl is essentieel voor onze vitaliteit en gezondheid. Veel mensen begrijpen dat voldoende beweging, gezonde voeding en goed voor jezelf zorgen hierin belangrijke elementen zijn. Ook de balans tussen werk en privé speelt een rol. Maar wáárom is dit allemaal nou zo belangrijk? En hoe zet je als persoon zelf die kleine stappen om een gezonde levensstijl aan te nemen en te behouden? Slechts een paar onderwerpen die aan bod komen tijdens de Boost Your Health Workshop voor medewerkers.

In de workshop staan drie pijlers centraal: lichaam, geest en voeding. In een workshop van een dag/dagdeel komen de volgende thema’s aan bod:

Gezonde keuzes (blijven) maken: de nut en noodzaak ervan in onze huidige maatschappij

Voeding: gedetailleerde informatie en praktische tips hoe je door je voedingspatroon en je eetmomenten aan te passen dagelijks meer energie zult ervaren

Quick start beweging: welke dingen kun je vanaf vandaag makkelijk en snel aanpassen als het gaat om beweging

Slaap en bioritme: zeer belangrijke factoren voor je gezondheid. Hoe zorg je voor goede nachtrust? Wat doet een bioritme met je?

De workshop is een inspirerende dag vol voorbeelden en tips uit de dagelijkse praktijk (géén droge opsomming van theorie!). Met de geboden informatie kan iedereen thuis meteen aan de slag. Uiteraard is er genoeg ruimte voor vragen.

Interesse in deze inspirerende workshop? Neem dan contact met mij op voor meer informatie.

Menu