Energetische therapie

Energetische therapie is een oeroude therapie die ervan uitgaat dat alles in het leven energie is en dat alles stroomt. Daarnaast onderschrijven de Oosterse geneeswijzen dat lichaam en geest niet gescheiden zijn. Als een individu een onverwerkte ervaring of emotie heeft, wordt dit vastgezet in het lichaam. Dit leidt tot een verminderende energiedoorstroming en zelfs tot klachten. Een energetisch therapeut helpt om emotionele blokkades op te sporen en energie weer te laten stromen.

De sleutel tot gezondheid is om deze onverwerkte ervaring of emotie op te lossen, zodat de energie weer kan stromen.

Mensen zijn zich niet altijd bewust van deze blokkades. Om de emotionele blokkades op te sporen kijk ik onder meer naar iemands chakra’s (energiewielen) en energievelden. Elk chakra en elk energieveld kent zijn eigen specifieke fysieke en emotionele klachten. Is bijvoorbeeld het basischakra geblokkeerd, dan kan dit leiden tot klachten aan het skelet, de gewrichten, de bekkengordel en de onderste ledenmaten. Maar het kan ook zorgen voor gevoelens van onzekerheid en onveiligheid.

De sleutel tot gezondheid is om deze onverwerkte ervaring of emotie op te lossen, zodat de energie weer kan stromen. Er zijn verschillende behandelmethoden om de energiestromen weer te herstellen: een healing, regressietherapie, vergevingssessie of via energetische middelen. Sommige methoden kunnen plaatsvinden tijdens de reguliere natuurgeneeskundige consulten. Het is ook mogelijk om alleen een afspraak te maken voor een energetische healing.

Wat levert een energetische healing op?

Tijdens de healing wordt alle losgekomen stress opgeruimd in het energetische lichaam van de cliënt. Ook krijgen de laatste restjes onverwerkte emoties en blokkades een extra duwtje om los te komen. Bij een healing maak ik met behulp van mijn handen het hele energieveld schoon, zowel de aura als de chakra’s. Er wordt energie toegevoegd en de energiestroom wordt hersteld en geharmoniseerd. Lichaam, geest en ziel komen volledig in balans.

Wat levert het op:

  • Stimuleren van je zelfhelende vermogen
  • Meer ontspanning en rust
  • Inzicht in je emotionele blokkades
  • Oplossen van je emotionele en energetische blokkade
  • Dichter bij je gevoel komen

Wil je meer informatie over energetische therapie of meteen een afspraak maken?

Hoe ziet een energetische healing eruit?

  • Kort voorgesprek over de hulpvraag en klacht
  • Testen van de energetische druppels (Bach Bloesems en de E.E.N Energetica) die inzicht bieden in je emotionele blokkades (deze krijg je ook mee naar huis om in te nemen)
  • Uitgewerkte numerologie op basis van je geboortedatum die inzicht geeft in jezelf en je potentieel om thuis te bestuderen
  • Energetische healing van 45 minuten
  • Nagesprek om onze ervaringen uit te wisselen

Totale duur 90 minuten
Kosten: €120

Menu