Mijn werkwijze

Voordat ik met een behandeling begin is het belangrijk dat ik een goed beeld heb van de exacte klacht. Dit achterhaal ik via een uitgebreide anamnese, een intakegesprek. Daarna voer ik verschillende testen uit met behulp van meetinstrumenten, zoals bioresonantie en een pendel. Op basis van deze meetresultaten, die we gezamenlijk bespreken, besluiten we of we aansluitende therapieën toepassen.

Tijdens het intakegesprek bespreken we de vragenlijst met de klachten en je levensloop.
Tijdens het intakegesprek bespreken we de vragenlijst met de klachten en je levensloop.

Voorafgaand aan een consult

Voorafgaand aan een consult vraag ik je een vragenlijst in te vullen en een behandelovereenkomst te ondertekenen. Dit kan allemaal via e-mail.

Anamnese

Aan het begin van het eerste consult nemen we tijdens een intakegesprek de vragenlijst door en bespreken we je levensloop. Hierbij komt ook aan de orde wat belangrijke gebeurtenissen zijn geweest in je leven. De ervaringen die je opdoet in het leven hebben immers impact op je gezondheid.

Meten is weten

Na de anamnese volgen de metingen, waarbij ik een vast protocol volg. Tijdens het eerste consult doorlopen we alle stappen, zodat er een goed beeld ontstaat van je algehele gezondheid. Als eerste meet ik de chakra’s, de energievelden en de mate van ontgiften, de homeopathische middelen en vitaminen en mineralen. Tijdens de meting kun je ontspannen in de behandelstoel liggen. Je mag je ogen sluiten of openhouden, wat jij prettig vindt.
Tegelijkertijd start ik met de bioresonantiemeting. Ik plaats de elektroden op het bovenlichaam. Ook tijdens deze meting (duurt gemiddeld 12-16 minuten) lig of zit je ontspannen in de behandelstoel. Hierna volgt de bioresonantiebehandeling. Deze duurt de eerste keer gemiddeld zo’n 60 minuten.

Bespreking resultaten en behandelplan

Tijdens de bioresonantiebehandeling bespreken wij de resultaten, de behandeling en de vervolgstappen. De ervaring leert dat veel mensen zich in de resultaten van de meting herkennen. Dit is een belangrijke stap in het bewustwordingsproces en geeft veelal een omslag in het denken om patronen te doorbreken.

Behandeling

Afhankelijk van alle bovenstaande stappen maken we samen een keuze hoe verder te gaan. Elke behandeling is persoonsgericht waarbij bewustwording, loslaten en stroming centraal staan. Bioresonantie maakt altijd onderdeel uit van de behandeling.

Vaak adviseer ik een complex van E.E.N.® Energetica en Bachbloesems, ook bioresonantie druppels of andere homeopathie.
Vaak adviseer ik een complex van E.E.N.® Energetica en Bachbloesems, ook bioresonantie druppels of andere homeopathie.

Ondersteunende therapie

Vaak adviseer ik een complex van E.E.N.® Energetica en Bachbloesems, bioresonantiedruppels en eventueel een middel van het Sano-concept in een buisje (om bij je te dragen). Ook krijg je tijdens het eerste consult een aurabeschermer, zodat je beter beschermd bent tegen ongewenste omgevingsinvloeden. Verder adviseer ik vaak voedingssupplementen, naast een ander voedingspatroon, om het lichaam te ondersteunen om in balans te komen.

Vervolgconsult plannen

Aan het einde van het consult plannen we een vervolgconsult. Meestal zit er zo’n drie weken tussen. Mensen met chronische aandoeningen kunnen vaker terugkomen voor een bioresonantiebehandeling in een aparte ruimte. Dit kan heel eenvoudig: ik zet jouw unieke behandelprogramma op een behandelkaart. Hiermee kun je vervolgens zelfstandig het bioresonantieapparaat starten voor een behandeling. Of je huurt zelfstandig een bioresonantie apparaat zodat je er thuis mee aan de slag kunt.

Over het algemeen zijn er 3 tot 4 consulten nodig voor het oplossen van de initiële klachten. Bij chronische klachten kunnen er meer consulten nodig zijn.
Voor tussentijdse vragen is er voor cliënten eenmaal per week op woensdag tussen 13.00-14.00 een gratis telefonisch spreekuur (maximaal 10 minuten).

Heb je nog vragen? Kijk bij de meestgestelde vragen voor het antwoord.

Ik ben op werkdagen bereikbaar via telefoone-mail of WhatsApp. Of vul het contactformulier in.

Naam *
Dit is een verplicht veld
Telefoonnummer
Dit is een verplicht veld
E-mail *
Geef een geldig e-mailadres op.
Bericht
Dit is een verplicht veld
24 - 6 = ?
Enter the equation result to proceed
Menu