Homeopathie

Door homeopathie krijgt het lichaam een duwtje in de rug om klachten op te lossen.

Homeopathie werkt op basis van het principe ‘het gelijke met het gelijkende genezen’. Dit principe houdt in dat iemand van een klacht kan worden geholpen door het toedienen van een zeer kleine hoeveelheid stof die bij een gezond mens dezelfde symptomen oproept als de desbetreffende klacht. Het lichaam wordt als het ware wakker geschud en krijgt een duwtje in de goede richting om zelf de klacht op te lossen.

In mijn praktijk voor natuurgeneeskunde maak ik gebruik van verschillende energetische en homeopathische middelen zoals de E.E.N.® Energetica. Dit zijn druppels die holistisch werken op lichaam, geest en ziel. Je komt hierdoor in een hogere trilling (energie). Daardoor kun je beter naar blokkades (lagere trilling) kijken en ze daarna oplossen. De geblokkeerde ervaring en emotie komen omhoog, bewust of onbewust.

Door homeopathie krijgt het lichaam een duwtje in de rug om klachten op te lossen.

Ditzelfde mechanisme geldt voor de Bachbloesems. Deze werken op het energetische niveau, dus op de emoties en de bewustwording. Elke bloesem is een duwtje in de rug om het bewustzijn te versterken, blokkades te transformeren en emoties te balanceren. Tevens werk ik met de complexmiddelen van het Sano-concept.

Het is ook mogelijk om buiten de consulten complexen van deze middelen te bestellen.

Menu