De behandelingen en therapieën

Ik pas tijdens natuurgeneeskundige consulten de volgende behandelingen toe: bioresonantie, orthomoleculaire therapie, energetische therapie, regressietherapie, detoxen, en homeopathie. Afhankelijk van iemands individuele situatie stel ik een behandelprotocol op maat samen. Deze behandelingen zijn zowel geschikt voor volwassenen als kinderen.

Bioresonantie stelt dat elk weefsel, cel, orgaan, cel, orgaansysteem een specifieke frequentie heeft.

Bioresonantie

Bioresonantie stelt dat elk orgaan een specifieke frequentie (trilling) heeft. Bij ziekte is die trilling verstoord. Met een speciaal bioresonantie-apparaat spoor ik de verstoringen op.

Orthomoleculair advies

Bij orthomoleculaire therapie draait het om voedingsstoffen – vitamines, mineralen, sporenelementen, eiwitten, vetten en koolhydraten – in de juiste hoeveelheid voor het lichaam.

Energetische therapie gaat ervan uit dat alles in het leven energie is en moet stromen.

Energetische therapie

Alles in het leven is energie en deze energie moet onbelemmerd kunnen stromen. Bij blokkades kan ik als energetisch therapeut helpen om de energie weer te laten stromen.

Regressietherapie

Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verweven. Tijdens regressietherapie help ik om onbewuste en onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden op te lossen.

Homeopathie

Homeopathie werkt op basis van het principe ‘het gelijke met het gelijkende genezen’. Ik maak gebruik van verschillende energetische en homeopathische middelen zoals de E.E.N.® Energetica en Bachbloesems.

“Gezondheid is een weerspiegeling van je hele systeem; lichaam, leefstijl, omgevingsfactoren en je gedachten en emoties.”

“Gezondheid is een weerspiegeling van je hele systeem; lichaam, leefstijl, omgevingsfactoren en je gedachten en emoties.”

Menu